Yeni nesil Borsacılık faaliyetleri ile üyelerinin rekabet ve ticari gücünü artırmak.
2030 yılına kadar Ticaret Borsaları İşlem Hacmi sıralamasında ilk 3’te yer almak.
Fermantasyon Teknolojileri ve Yenilikçi Fermente Ürünler Çalıştayı
Tarih: 11.01.2024 - Perşembe

Türkiye Gıda İnovasyon Platformu (TÜGİP) tarafından 19 Ocak 2024 Cuma günü Divan Adana Otelinde “Fermantasyon Teknolojileri ve Yenilikçi Fermente Ürünler Çalıştayı” düzenlenecektir. Gelenekten geleceğe fermente ürünleri, ürün çeşitliliğini, fermantasyon şartlarını, süreç boyunca mikrobiyal değişimleri, kontrollü ve doğal fermantasyonu, biyomühendislik ürünü enzimleri, hassas fermantasyon gibi yeni teknoloji uygulamalarını, küresel pazarı, ürün güvenliğini, beslenmede fermente gıdaların yerini, sağlık yararlarını ve riskleri akademisyenlerle ve uzmanlarla konuşulacaktır.

Etkinlik programı ekte yer almaktadır.

Etkinliğe katılım için 12 Ocak Cuma gününe kadar Kayıt Formu doldurulmasını gerekmektedir.
Kayıt formu: https://forms.gle/m7d5CiYr97P8oPf69

Dosya İndir
DİĞER HABERLER
TWİTTER TAKİP ET